B-körkort

Vi ger Dig en skräddarsydd körkortsutbildning som passar just dig och dina förutsättningar. Du bestämmer takten. Vill Du genomföra din körkortsutbildning intensivt så hjälper vi dig gärna med det, ring eller mejla så berättar vi mer om upplägg och priser.

Självklart kan vi erbjuda automatväxlad bil om Du föredrar det.

Om Du vill att vi hjälper dig fram till körkort så ska Du utnyttja möjligheten att vara med på den lärarledda teoriundervisningen. Du ska givetvis också dra nytta av det teorimaterial som står till ditt förfogande på skolan.

NÄSTA TEORISTART: Teorikurserna inställda p.g.a. corona tillsvidare! 

 

Riskutbildning 1 är en obligatorisk kurs som, i vår tappning, tar ca. 3,5 timme. "Riskettan" tar upp riskfyllda beteenden, trötthet och alkohol/droger. Klicka gärna på texten för mer information.

Riskutbildning 2 ( halkan) är också obligatorisk och genomförs på trafikövningsplatsen i Olofström. Våra egna lärare håller även i den delen av din utbildning.

Kom gärna in på skolan och fråga ut oss och kanske titta igenom vår undervisningsplan så Du får så bra underlag som möjligt när Du ska välja trafikskola. Gå gärna in på Transportstyrelsens sida för mer information om körkortstillstånd med mera.